facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Vlonders en Pallets

Houten vlonders of houten pallets zijn in sommige gevallen een goed en voordelig alternatief voor kisten en kratten. Mogelijk zijn ze ook de beste verpakkingsoplossing voor uw product. We adviseren u graag.

Voordelig

De omstandigheden waaronder uw waardevolle productie en kapitaalgoederen geleverd moeten worden veranderen continu en lijken steeds extremere vormen aan te nemen. Ons meedenkend vermogen stelt ons in staat voor elk vraagstuk een passende oplossing te realiseren. Zo bereiken wij optimale bescherming door verschillende materialen slim te combineren.

Vlonders en pallets zijn daarom in sommige projecten heel interessant. Verstevigd met bouten zijn onze vlonders en pallets bestand tegen de vaak ruwe behandeling tijdens het laden en lossen. Ze zijn daarom een prijsgunstig alternatief en worden veelal gebrukt in weg- en zeetransport.

Volledig op maat

Ook voor houten vlonders en pallets geldt dat Morpak maatwerk levert. Slim omgaan met tijd en middelen verzekert u als klant van een maximale marge en vermindert de impact op het milieu.

Afhankelijk van het gewicht en de omvang van uw producten, maken wij de pallet of vlonder in onze timmerfabriek volledig voor u op maat. Bovendien kunnen de vlonders of pallets voorzien worden van houtdraad- of slotbouten om de constructie te versterken.

Vanzelfsprekend voldoen onze vlonders en pallets aan alle benodigde certificeringen om uw waardevolle kapitaal en productie goederen in de allerbeste toestand bij uw afnemers te bezorgen.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Martijn via onderstaande button.

Meer info

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.