facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Kratten

Houten kratten zijn door hun open constructie materiaal- en kostenbesparend. In veel gevallen is de exportkrat een duurzaam en voordelig alternatief voor de exportkist.

Vakkundig advies voor uw project

Wij denken mee in het complete logistieke traject en adviseren op basis daarvan de verpakkingsoplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze adviezen kijken we waar we kunnen besparen op uw verpakkings- en transportkosten, zonder concessies op het gebied van de gewenste bescherming. Zo helpen we u bij het reduceren van uw totale logistieke kosten, zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt.

Kostenbeheersing
Grondstofkosteb zijn sterk bepalend voor de totale kosten van uw verpakkingsoplossing. Met een uitgebalanceert inkoopbeleid en slimme uitwijkmogelijkheden bij een stijgingen van de grondstofkosten trachten wij de kosten uw verpakkingsoplossing zo stabiel mogelijk te houden.

Kratten op maat

Voor veel vracht is de beschermingsgraad die een krat biedt toereikend. Daardoor zijn kratten vaak een prima alternatief zijn voor de volledig gesloten exportkist. In principe geschikt voor alle vervoerswijzen, worden kratten vanwege hun lichte gewicht vaak gebruikt voor luchtvracht. Net als kisten ontwerpen en maken we onze kratten stuk voor stuk op maat, volledig in lijn met uw eigen specificaties indien gewenst.

Veilig en verantwoord hout
Al onze houten verpakkingen voldoen aan ISPM 15, een eis voor goederen die internationaal worden getransporteerd. Al ons hout is PEFC-gecertificeerd, het keurmerk voor verantwoord en duurzaam bosbeheer.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Martijn via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.