facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Kisten

Morpak biedt een brede variëteit in custom made kisten bestemd voor diverse transportmodaliteiten. De ruime mogelijkheden in materiaal, bevestigingsmaterialen en x verzekeren u van een passende oplossingen welke uw kostbare producten of kapitaalgoederen optimaal beschermd.

Ideaal voor de exportmarkt

De exportmarkt is continue in beweging. Door continue mee te bewegen met de veranderingen en ontwikkelingen om ons heen zijn wij voor onze klanten een zakenpartner geworden die adviseert, meedenkt en de beste oplossing voor u berekent.

Dus bent u op zoek naar een hoogwaardige verpakkingsoplossing voor uw exportproducten? Onze houten kisten bieden uw goederen optimale bescherming tegen de zware omstandigheden die inherent zijn aan export.

Houten kisten zijn eerste keus voor het vervoeren van grote en zware (zee)vracht. Maar ook kleinere ladingen en zelfs kwetsbare producten kunnen met de juiste verpakkingsmaterialen, zoals schuim of folie, in kisten worden verscheept.

Veilig en verantwoord hout
Al onze houten verpakkingen voldoen aan ISPM 15, een eis voor goederen die internationaal worden getransporteerd. Al ons hout is PEFC-gecertificeerd, het keurmerk voor verantwoord en duurzaam bosbeheer.

Maatwerk tot in de kleinste details

Door ons maatwerk kunnen we de juiste bescherming bieden in alle omstandigheden. Daarbij houden we rekening met diverse factoren. Van vervoersmodaliteit tot weersomstandigheden. Bij het ontwerpen van onze kisten streven we ernaar uw goederen zo efficiënt mogelijk te verpakken en beschikbare volumes optimaal te benutten.

Kisten worden exact op maat gemaakt, desgewenst in overeenstemming met uw eigen specificaties. We kunnen ze leveren met binnenwerken en holblokken, en voorzien van diverse extra’s zoals handvatten/-grepen, scharnieren en sluitingen. Door onze productiecapaciteit kunnen we praktisch elk gewenst aantal kisten tijdig leveren.

Daarbij verzekert het slim omgaan met tijd en middelen u van een maximale marge en vermindert het de impact op het milieu. Het is onze uitdaging om materiaalbewust dezelfde robuustheid te realiseren met minder middelen. Zo realiseren wij voor u een kostenbesparing en zijn onze verpakkingsoplpssingen toekomstgericht en duurzaam.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Martijn via onderstaande button.

Contact opnemen

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.