facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Kartonnen verpakkingen

Bij kartonnen verpakkingen moet u niet alleen denken aan simpele kartonnen dozen. Karton is een lichtgewicht exportverpakking dat zowel lichte als zwaardere vrachten heel prijsgunstig kan vervoeren.

Compleet ontzorgen

Licht van gewicht, is karton een ideaal materiaal om te besparen op gewicht en transportkosten. Een uitkomst voor vervoer waarbij gewicht een rol speelt, zoals luchttransport. Samen met hout vormt karton een ijzersterke combinatie, die uw (export)goederen optimale bescherming biedt tegen een lager gewicht. Karton en hout zijn beide eenvoudig te verwerken, waardoor we dit soort verpakkingen betrekkelijk snel en voordelig kunnen realiseren.

Met onze totaaloplossing kunnen wij u volledig ontzorgen voor het gehele verpakkingsproces. Wij adviseren, wij ontwerpen, wij produceren en wij leveren.
Zo heeft u er geen omkijken na en bent u verzekert van optimaal gemak tegen maximale kwaliteit.

Tri-Wall

Ons langdurig bestaan is het bewijs dat we altijd oog hebben gehad voor innovatie en technologie. Wij volgen de technologie nauwgezet om uw continu van de beste verpakkingsoplossingen te kunnen voorzien.

Morpak levert daarom ook Tri-Wall oplossingen. Tri-Wall verpakkingen zijn dozen met drie lagen, gescheiden door wanden golfkarton. Zo ontstaat een extreem sterke doos die niettemin licht van gewicht is en geschikt voor zwaardere toepassingen. Karton is flexibel en een van de meest veelzijdige verpakkingsmaterialen, geschikt voor diverse toepassingen. De dozen zijn leverbaar in standaardmaten, maar ook afwijkende dimensies zijn mogelijk.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Martijn via onderstaande button.

Contact opnemen

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.