facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Holblokken

Pijpen, buizen, ketels en andere producten met rondingen stellen bijzondere eisen aan een verpakking. Holblokken en transportzadels geven het antwoord op dit verpakkingsvraagstuk.

Slimme oplossingen die kosten besparen

Een kwalitatief hoogwaardige verpakkingsoplossing is onlosmakelijk verbonden met gedegen advies. In deze belangrijke fase van het verpakkingsproces behalen we winst door het verpakkingsproces slim aan te pakken.

Daarbij zijn hedendaagse Supply Chains met het oog op de kosten zo lean mogelijk ingericht. Wij hebben onze dienstverlening specifiek afgestemd op deze werkprocessen. Just in time leveringen voorkomen kosten veroorzaakt door vertraging en opslag.

Door naadloos aan te sluiten op uw workflow kunt u snel en efficiënt leveren aan uw klant.

Maatwerk tot op de millimeter

De fabricage van holblokken en transportzadels is precisiewerk. Morpak levert holblokken en transportzadels in elke gewenste maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Minimale marges voor maximale bescherming. Holblokken, in combinatie met een houten kist, krat of vlonder, geven deze ondersteuning en bieden een optimale bescherming tegen verschuiving en beschadiging. Vilt, rubber en bevestigingsbeugels zorgen indien nodig voor extra ondersteuning en bescherming

Net als al onze houten verpakkingsoplossingen voldoen ook onze holblokken en transportzadels aan de eisen van ISPM 15, waardoor u uw producten zonder problemen wereldwijd kunt verschepen. Al ons hout is bovendien PEFC-gecertificeerd. Een garantie voor een duurzame herkomst.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Martijn via onderstaande button.

Contact opnemen

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.