facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Exportverpakkingen

De omstandigheden waaronder goederen worden geëxporteerd, zijn vaak weinig vergevensgezind. Dankzij de optimale bescherming die onze op maat gemaakte exportverpakkingen bieden, komt uw lading in uitstekende staat en veilig aan op de plaats van bestemming. Waar ook ter wereld.

Goed beschermd onderweg

Schokken, trillingen, risico van handling, temperatuurswisselingen, vocht: slechts enkele van de gevaren die uw waardevolle vracht bedreigen tijdens transport, opslag en overslag. Risico’s die u eenvoudig uit de weg kunt gaan met de juiste verpakkingsoplossing. 

Afhankelijk van hoe kwetsbaar uw lading is, ontwikkelen we een verpakkingsoplossing die uw (kapitaal)goederen de juiste mate van bescherming biedt. Daarbij houden we rekening met factoren als de vervoerswijze, af te leggen route, transittijd, plaats van bestemming enzovoorts.

Volledig op maat

Bij het ontwikkelen een verpakkingsoplossing nemen we alle vereisten in ogenschouw. Een optimale bescherming van uw vracht staat daarbij natuurlijk voorop. Goed om te weten dat we bekend zijn met de bijzondere verpakkingsbehoeften binnen uw branche.

Door goed naar u te luisteren en te kijken naar zaken als de aard, omvang, het gewicht en de kwetsbaarheid van de lading, kunnen we de meest betrouwbare verpakkingsoplossing ontwikkelen. Daarbij komen we vanzelfsprekend tegemoet aan de internationale ISPM 15-eisen. Het PEFC-keurmerken geeft blijk van de duurzame herkomst van al ons hout.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Martijn via onderstaande button.

Contact opnemen

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.