facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Onze verpakkingsoplossingen

Vernieuwende verpakkingsmethodes, die inspelen op de actuele vraag en behoefte vanuit de industrie, staan garant voor de beste bescherming van uw waardevolle productie en kapitaalgoederen. Innovatieve oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met uw budget. Zo produceren wij op basis van onze ruime ervaring en degelijk vakmanschap hoogwaardige verpakkingen voor producten en machines voor de industrie.

Kisten /

Kisten zijn een veelgebruikte en duurzame export- en transportverpakking. Mede door de vele opties die Morpak aanbiedt is een kist zowel voor grote als kleinere ladingen een efficiënte en prijsgunstige oplossing.

Meer info

Kratten /

Houten kratten zijn door hun open constructie materiaal- en kostenbesparend. In veel gevallen is de exportkrat een duurzaam en voordelig alternatief voor de exportkist.

Meer info

Vlonders en Pallets /

Houten vlonders of houten pallets zijn een goed en voordelig alternatief voor kisten en kratten. Verstevigd met bouten zijn onze vlonders en pallets bestand tegen ruwe behandeling tijdens het transport.

Meer info

Holblokken /

Holblokken en transportzadels zijn de ideale oplossing voor het vervoeren van o.a. pijpen, buizen, ketels en andere producten met rondingen. Vaak worden holblokken en transportzadels ook in combinatie met andere verpakkingen ingezet.

Meer info

Kartonnen verpakkingen /

Bij kartonnen verpakkingen moet u niet alleen denken aan simpele kartonnen dozen. Karton is een lichtgewicht exportverpakking dat zowel lichte als zwaardere vrachten heel prijsgunstig kan vervoeren.

Meer info

Assortiment aan verpakkingsmaterialen /

Wij hebben een ruim aanbod aan (beschermende) verpakkingsmaterialen, waarmee uw goederen optimaal beschermd zijn tijdens transport, opslag en overslag. Veelal op voorraad en anders Just-In-Time op uw locatie. Een geruststellend idee.

Meer info

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.