facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Morpak, sinds 1980 dé verpakkingsspecialist

Met bijna veertig jaar ervaring, 40 medewerkers en 10.000 vierkante meter productiefaciliteit en kantoor mag Morpak zich met recht dé verpakkingsspecialist noemen. We combineren de modernste productietechnologieën met vakmanschap en de traditionele waarden van een familiebedrijf. Daar profiteert ú van.

Over Morpak

Morpak is gevestigd in Weert. Het bedrijf wordt geleid door de familie Romeijnders, waarvan inmiddels de tweede generatie aan het roer staat. Een écht familiebedrijf dus, met bijbehorende waarden.

De kracht van Morpak bestaat uit het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige en innovatieve verpakkings-oplossingen voor de industrie. De jarenlange ervaring en de focus op de ontwikkelingen in de industrie, zorgen ervoor dat wij precies weten welke eisen uw sector stelt aan de verpakking en de logistiek. Zo speelt bij ons niet alleen uw budget een rol maar houden wij rekening met alle relevante factoren bij het realiseren van een passende verpakkingsoplossing. Door deze insteek hebben wij als verpakkingsspecialist de afgelopen jaren een toppositie verworven in de markt. Daar zijn wij trots op.

Naast solide en betrouwbare verpakkingsoplossingen gaat onze dienstverlening nog een stap verder. Een waardevol netwerk biedt ons alle mogelijkheden om tevens het (internationaal) transport van uw goederen  begeleiden. Daarmee kunnen wij voorzien in een complete en ontzorgende totaaloplossing in de laatste schakel van het productieproces. Iets dat enorm wordt gewaardeerd door onze bestaande klanten.

Onze medewerkers

Bij Morpak zijn wij oprecht trots op onze medewerkers. Binnen ons familiebedrijf waarderen en respecteren wij onze medewerkers omdat wij weten dat ons succes mede van hen afhankelijk is. Ze zijn vaak al jarenlang bij ons in dienst en beschikken over uitzonderlijk vakmanschap. Daarnaast tonen zij dagelijks een hoge mate van loyaliteit, betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij voelen ons verantwoordelijk om hen een fijne en betrouwbare werkplek te bieden. Wij helpen hen daarom graag bij hun persoonlijke ontwikkeling. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel en is onderdeel van onze duurzame missie.

Onze faciliteiten

Morpak beschikt over de modernste productiefaciliteiten van 4600 m2 met een uitgebreid machinepark voor houtbewerking:

  • Verpakkingslocatie van 2.200 m2 met zware kraancapaciteit tot 80 ton voor verpakkings en opslag activiteiten.
  • Opslaglocatie van ruim 2.400 m2.

Door deze faciliteiten zijn we in staat om snel en efficiënt innovatieve verpakkingsoplossingen op maat te realiseren die uitblinken in prijs-kwaliteitverhouding.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren