facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Logistiek

Een breed scala aan vervoersoplossingen over weg, zee en door de lucht maakt het dienstenaanbod van Morpak compleet. Een totaaloplossing inclusief administratieve handling die niet alleen efficiënt is maar ook comfort en gemak biedt. Gecombineerd met onze persoonlijke aandacht bieden wij dienstverlening van onderscheidende waarde.

Onze drijvende kracht

We beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van wereldwijde kantoren en distributiecentra. Onder het motto ‘geen brug te ver, geen zee te hoog’, verzorgen wij zowel internationaal wegtransport als zee- en luchttransport. Naast regulier transport verzorgen wij ook uitzonderlijk transport, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Van deur tot deur

Door onze intermodale transportmogelijkheden kunnen we uw goederen desgewenst van deur tot deur bezorgen. Wat u ook wilt vervoeren en wat de eindbestemming ook is: wij vinden de beste transportoplossing in uw situatie. Gespecialiseerd in verpakkingen voor alle soorten transportmodaliteiten, zorgen wij ervoor dat uw vracht optimaal beschermd en veilig op weg gaat.

Oog voor kostenbesparing

Hedendaagse Supply Chains zijn met het oog op de kosten zo lean mogelijk ingericht. Wij hebben onze dienstverlening specifiek afgestemd op deze werkprocessen. Just in time
leveringen voorkomen kosten veroorzaakt door vertraging en opslag, doors naadloos aan te sluiten op uw workflow kunt u snel en efficiënt geleverd aan uw klant.

Mogelijkheden

Wegtransport

Binnenlands of internationaal transport: waar uw zending ook naartoe moet, wij zorgen ervoor dat uw lading stipt op tijd arriveert. Met gegarandeerde transittijden. Wij bieden u de mogelijkheid uw vracht als groupage (LTL), deel- of compleetlading te transporteren.

Zeetransport

Zeetransport maakt het mogelijk grotere en zwaardere vrachten te vervoeren dan met wegtransport of luchttransport. Wij verschepen zowel FCL- als LCL-zendingen naar havens over de hele wereld. Ook groupage of breakbulk is mogelijk. Door onze intermodale transportoplossingen kunnen wij ook van deur tot deur leveren. Vanzelfsprekend volgens een strak tijdsschema.

Luchttransport

Heeft u een vracht die snel geleverd moet worden? Dan biedt luchttransport uitkomst. Maar luchtvervoer heeft meer voordelen dan een snelle transittijd. Zoals besparingen op verpakkingen en lagere verzekeringspremies. Door luchttransport te combineren met zeetransport, kunnen we u helpen verder kosten te besparen.

Hulp nodig?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Dimitri via onderstaande button.

Contact opnemen

Onze klantsegmenten

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.