GLOBAL SUPPLY & LOGISTICS

Een breed scala aan vervoersoplossingen over weg, zee en door de lucht maakt het dienstenaanbod van Morpak compleet. Een totaaloplossing inclusief administratieve handling die niet alleen efficiënt is maar ook comfort en gemak biedt. Gecombineerd met onze persoonlijke aandacht bieden wij dienstverlening van onderscheidende waarde.

ONZE DRIJVENDE KRACHT

We beschikken over een uitgebreid partnernetwerk van wereldwijde kantoren en distributiecentra. Onder het motto ‘geen brug te ver, geen zee te hoog’, verzorgen wij zowel internationaal wegtransport als zee- en luchttransport. Naast regulier transport verzorgen wij ook uitzonderlijk transport, zoals het vervoer van gevaarlijke stoffen.

VAN DEUR TOT DEUR

Door onze intermodale transportmogelijkheden kunnen we uw goederen desgewenst van deur tot deur bezorgen. Wat u ook wilt vervoeren en wat de eindbestemming ook is: wij vinden de beste transportoplossing in uw situatie. Gespecialiseerd in verpakkingen voor alle soorten transportmodaliteiten, zorgen wij ervoor dat uw vracht optimaal beschermd en veilig op weg gaat.

OOG VOOR KOSTENBESPARING

Hedendaagse Supply Chains zijn met het oog op de kosten zo lean mogelijk ingericht. Wij hebben onze dienstverlening specifiek afgestemd op deze werkprocessen. Just in time leveringen voorkomen kosten veroorzaakt door vertraging en opslag, doors naadloos aan te sluiten op uw workflow kunt u snel en efficiënt geleverd aan uw klant.

MOGELIJKHEDEN

PERSOONLIJK CONTACT / KORTE LIJNEN

Persoonlijke service en korte lijnen passen sinds oudsher bij het familiebedrijf Morpak. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen, flexibel te zijn en zo tot een passende oplossing te komen, voor ieder vraagstuk. Kortom: aandacht voor alle aspecten van onze dienstverlening.

UITGEBREID PARTNERNETWERK

Bij Morpak streven we ernaar om de klantverwachting te overtreffen. Dit verwachten wij dus ook van onze partners. Daarom hebben wij bewuste keuzes gemaakt: partners die dezelfde kernwaarden nastreven als Morpak. Samen met onze partners zorgen voor een totaal oplossing, van begin tot eind!

TOTALE ONTZORGING

Door het leveren van een totaaloplossing kunnen wij u volledig ontzorgen voor het gehele verpakkingsproces. Wij adviseren, wij ontwerpen, wij produceren en wij leveren. Om de scope van een project te bewaken zorgen wij voor constante monitoring en waarbij nodig ook voor de administratieve afhandeling van projecten. Zo heeft u er geen omkijken na en bent u verzekert van optimaal gemak tegen maximale kwaliteit.

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Dimitri via onderstaande button.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right