ENGINEERING – DESIGN – SERVICES

Morpak betekent meer voor U! Naast verpakkingen voorzien wij in een uitgebreid pakket aan services. Zo verpakken wij bijvoorbeeld uw kapitaalgoederen op locatie. Door klantgericht met u mee te denken en onze service op uw behoefte af te stemmen ontzorgen wij u op een kostenefficiënte manier in de laatste schakel van het productieproces.

ONZE ONDERSCHEIDENDE AANPAK

Morpak werkt met een onderscheidende aanpak. Onze projecten, maar ook onze seriematige klanten, krijgen van ons een totaal-ontzorgende service met klantvriendelijk ingerichte processen.

  • Projectbespreking / Verpakkingsspecificaties bepalen
  • Inmeten op locatie
  • Ontwerp / Werkvoorbereiding
  • Uitvoerende fase waarin het project verpakt wordt
  • Uitvoerende fase waarin het project verladen wordt
  • Projectmanagement / Documenteren en borgen van projectgegevens
  • Projectevaluatie
  • Op deze pagina zijn enkele van onze services verder toegelicht.

INMETEN OP LOCATIE

Verpakkingen worden bij Morpak op de millimeter nauwkeurig ontwerpen en gefabriceerd. Daarom komt Morpak zelfstandig op uw locatie uw goederen of machine inmeten.

VERPAKKEN OP UW LOCATIE

Verpakken kan afhankelijk van het project bij u op locatie of bij Morpak. Als u kiest voor in-house of on-site verpakken, komen onze professionele en gecertificeerde verpakkers met alle benodigde verpakkingsmaterialen – kisten, kratten of andere exportverpakkingen – naar u toe. Of desgewenst naar uw expediteur. Klanten kiezen vaak voor verpakken op locatie vanwege het gemak. Of omdat er sprake is van een zeer grote of kwetsbare vracht en levert een extra kostenbesparing van onderling transport op.

VERPAKKEN BIJ MORPAK

Morpak beschikt zelf ook over de moderne productiefaciliteiten. Onze locatie van 4600 m² heeft een uitgebreid machinepark, een verpakkingslocatie van 2.200 m² met zware kraancapaciteit tot 80 ton voor verpakkings- en opslag activiteiten en ruime opslagmogelijkheden.

VERPAKKEN – SHRINK-WRAPPING

Morpak gebruikt bij haar projecten meer en meer shrink-wrap om goederen te verpakken. Shrinkwrap is een transparante plastic film om materiaal te verpakken dat bij verhitting strak krimpt om het verpakte materiaal. Krimpfolie wordt o.a. gebruikt om bijvoorbeeld dozen, blikjes of beladen pallets te verpakken en is is leverbaar in diverse dikten, sterkten en krimpratio’s.

VERLADEN – LASHEN VAN FLATRACKS

Vaak is de omvang van goederen en producten te groot voor transport via container mogelijk te maken. Morpak heeft daarom geïnvesteerd in de juiste apparatuur om flatrack-trucks te lashen. Het lashen houdt in dat de onderdelen zo gepositioneerd worden dat deze op een overslagpunt /eindbestemming zo efficiënt mogelijk kunnen worden overgeladen of geplaatst kunnen worden. Dat leidt vooral bij grotere goederen en machines tot een groot kostenvoordeel gezien onnodige (de)montage daardoor niet meer nodig is.

PROJECTMANAGEMENT

Bij projecten is het belangrijk om structureel te kunnen afstemmen over de voortgang van uw project. Morpak draagt zorg voor de totale stroom aan documentatie en borging van projectgegevens. Op deze manier kan Morpak 24/7 het project voor u monitoren en de voortgang inzichtelijk maken.

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

ONZE KLANTSEGMENTEN

Morpak levert diensten en producten voor zeer uiteenlopende sectoren. Morpak staat voor het betrouwbaar en hoogwaardig verpakken en transporteren van uw industriële producten en machines.

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right