facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Werken bij Morpak: Roger Jacobs aan het woord

Werken bij Morpak: Roger Jacobs, voorman bij Morpak.

Roger Jacobs, voorman bij Morpak: ”Ik ben 49 jaar en woon in Maasbracht. Ik ben gehuwd en heb twee dochters. Ik ben sinds juni 2017 werkzaam bij Morpak. Ik ben begonnen in de productie en na een maand werd ik gevraagd om voorman te worden. Via mijn netwerk heb ik destijds geinformeerd of Morpak mensen zocht voor de planning omdat ik dat in mijn vorige werk ook deed. Dat was toen niet het geval. Ik ben Morpak daarna gaan volgen op facebook en daar kwam toen een vacature voorbij voor in de productie. Meteen heb ik toen gebeld en een paar dagen later ben ik 3 dagen op proef gekomen. Ik heb geen diploma’s en heb de volgende werkervaring: Beroeps militair 3 jaar, 10 jaar zonwerings monteur, 14 jaar MECC Maastricht als assistent manager Operations & Facillities en als laatste 4 jaar Amsterdam RAI als supervisor/planner eventnet.

Wat me opvalt bij Morpak is dat het bedrijf gerund wordt door jonge zeer ambitieuze mensen die constant bezig zijn het bedrijf beter in de markt te zetten. Op de werkvloer werken mensen met allemaal verschillende achtergronden. Ook hebben we een gezonde mix van jong en oud en is de sfeer huiselijk.

Morpak is een leuk en ambitieus bedrijf en ik heb de mogelijkheid gekregen om mijn eigen stempel op de productie te drukken. Iedere dag weer nieuwe uitdagingen en oplossen van problemen en daar houd ik van”.