Verpakkingsspecialist Morpak Groep doet drie nieuwe overnames

                                  PERSBERICHT MORPAK GROEP

                                              Eindhoven/Weert, maandag 25 oktober 2021

WEERT/EINDHOVEN – De industriële verpakkingsspecialist Morpak Groep uit Weert heeft opnieuw een aantal branchegenoten overgenomen. Het gaat om Prepack (Oirschot), Otra Pack (Den Bosch) en Inverdo (Sittard en Heers, Belgisch-Limburg). Eerder kocht Morpak de familiebedrijven Van Veghel Industrial Packaging en Prokonpack, beide gevestigd in Eindhoven. Morpak Groep, een familiebedrijf dat ruim veertig jaar actief is in hoogwaardige verpakkingsoplossingen, telt nu 100 medewerkers.

Internationale groeistrategie

“De overnames in met name de regio Brainport Eindhoven en een acquisitie in België, passen bij onze internationale groeistrategie”, benadrukt Dimitri Romeijnders, directeur-eigenaar van moedermaatschappij Morpak. Ook komend jaar zet het bedrijf in op nieuwe overnames. “In de industriële verpakkingsindustrie is schaalvergroting een belangrijke factor. Morpak Groep zet nu de stap van grote speler naar topspeler. De bedrijfsfocus ligt op duurzaamheid en digitalisering door de hele organisatie heen.”

Eén groepsnaam voor alle bedrijven
De marktontwikkelingen in de verpakkingssector gaan razendsnel. Klanten worden niet alleen internationaler en omvangrijker, maar ze leggen de lat steeds hoger met de focus op de high-tech markt, constateert Romeijnders. “Door een krachtenbundeling van al onze bedrijfsonderdelen zijn we in staat om te excelleren op de markt. Er komt één groepsnaam waarmee we ons gaan presenteren op de markt.” De nieuwe naam, onderdeel van een complete rebranding, wordt begin 2022 gelanceerd. (www.morpak.nl)

Foto: V.l.n.r. Dimitri Romeijnders (directeur-eigenaar Morpak Groep), David Rossillion (Business Unit Director) en Arjen Spijkerman (Key Accountmanager & Productspecialist)

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een collega: Medewerker Zagerij! Op zoek naar een interessante en...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right