Desinfecterende sprays en gels

NIEUW PRODUCTASSORTIMENT MORPAK: DESINFECTERENDE SPRAYS EN GELS

Het Coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. Vanuit diverse klanten merkten we enkele weken geleden dat er grote behoefte is aan desinfecterende producten. Wij zijn op zoek gegaan naar een mogelijkheid om elkaar hiermee te helpen. Op 14 april jl. hebben wij u een prijslijst gestuurd voor verschillende soorten desinfectieproducten, zoals sprays en gels. Behalve voor persoonlijk gebruik zijn de sprays en doekjes ook geschikt voor het desinfecteren van o.a. werkplekken, toetsenborden/muizen, deuren en klinken. Alle producten worden geleverd met geregistreerde EAN- en barcodes.

De interesse voor deze producten blijkt enorm. Dit heeft ertoe geleid dat we zijn overgestapt naar een nieuwe Europese partner. Hierdoor is het niet langer nodig om de producten tegen hoge transportkosten uit Azië te halen.

Hierdoor kunnen we u per direct betere prijzen bieden. Bijgaand treft u onze nieuwe prijslijst aan, alsmede de specificaties van de aangeboden producten. Bijgaand treft u onze nieuwe prijslijst aan, alsmede de specificaties van de aangeboden producten.

De overheid heeft ervoor gekozen om voor de bevoorrading van zorginstellingen alleen zaken te doen met hun bestaande leveranciers. Wij mogen deze producten daarom beschikbaar stellen aan de zakelijke markt.

Kunnen wij met betrekking tot deze desinfecterende producten ook iets voor uw organisatie betekenen? Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right