NEXT LEVEL VERPAKKINGSOPLOSSING IN OPDRACHT VOOR PENTAGON INTERNATIONAL BV AMSTERDAM

In samenwerking met EVH Surveys International BV heeft Morpak in opdracht voor de firma Pentagon International BV Amsterdam een industriële verhuizing gerealiseerd van een bijzondere 45ton zware Weingartner machine inclusief spare parts.

PROJECTSCOPE

  • Ruim 6500 KM Industriële verhuizing België naar Jebel Ali (Verenigde Arabische Emiraten);
  • 45ton zware CNC Miling Machine inclusief spare-parts verhuisd;
  • Op maat gemaakte exportkist incl. staalconstructie ontworpen voor veilig transport over lange afstand;
  • Meerdere transportmodaliteiten ingezet en gecoordineerd voor opdrachtgever.

BESCHRIJVING

In samenwerking met EVH Surveys International BV heeft Morpak voor de firma Pentagon International BV Amsterdam een industriële verhuizing gerealiseerd van een bijzondere 45ton zware Weingartner machine inclusief spare parts.

Voor deze verhuizing over grote afstand (eindbestemming Jebel Ali – UAE) verzorgde Morpak de voorbereiding en coördineerden wij het transport en het verpakken van deze extreem zware machine. Na het liften, verplaatsen en laden op locatie in België, werd de machine geheel verpakt in de verpakkingshal van Morpak in Ospel en met bijzonder transport veilig afgeleverd in de haven van Antwerpen, waar hij per schip naar Jebel Ali werd getransporteerd.

Morpak ontwierp voor dit project een bijzondere op maat gemaakte exportkist voorzien van een uitgebreide staalconstructie om het kostbare kapitaalgoed te beschermen tijdens de lange reis.

Zowel Pentagon International BV Amsterdam als EVH Surveys International BV en Morpak kijken met trots terug op een bijzonder project en geslaagde samenwerking.

Recent Nieuws

Vacature: Medewerker Zagerij

Vacature: Medewerker Zagerij

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een collega: Medewerker Zagerij! Op zoek naar een interessante en...

Industrieel verpakker

Industrieel verpakker

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder…

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right