MORPAK: NAAST VERPAKKINGSSPECIALIST OOK UW LOGISTIEKE PARTNER!

Een breed scala aan vervoersoplossingen over weg, zee en door de lucht maakt het dienstenaanbod van Morpak compleet. Wij dragen graag zorg voor uw zendingen wereldwijd. Een mooi voorbeeld van één van onze totaaloplossingen is de opdracht van Provisur Technologies Inc. Hierbij hebben wij naast het verpakken ook de totale logistieke handling verzorgd.

PROJECTSCOPE

  • Shipment van 2 breakbulk delen en 5 containers met eindbestemming Xingang, China.
  • Twee spiraal cookers zijn verpakt in zeewaardige kisten en geladen op een 40ft flattrack.
  • Alle spare parts zijn geladen in 4x 40ft HC containers en 1x 40ft HC OT containers.
  • Op locatie verpakt, inclusief het lashen en securen van de containers
  • Transport breakbulk delen naar Rotterdam per dieplader
  • Zeevracht Rotterdam – Xingang China

BESCHRIJVING

In opdracht van Provisur Technologies Inc. heeft Morpak een zeevrachtzending verzorgd van twee breakbulk delen en 5 containers met eindbestemming Xingang, China. Na het op locatie verpakken van de breakbulk delen heeft Morpak ook zorg gedragen voor het liftwerk en het laden van de diepladers zodat ze op transport konden naar Rotterdam. Daar ze zijn overgeladen om per zeevracht naar China te worden verscheept.

Morpak heeft het complete proces van verpakkingsontwerp en optimalisatie tot de complete coördinatie van het logistiek voorzien. Wij kijken met trots terug op een bijzonder project en geslaagde samenwerking.

Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening? Kijk op https://www.morpak.nl/oplossingen/logistiek/ of neem contact met ons op!

Recent Nieuws

Stageplek: Online marketeer

Stageplek: Online marketeer

Op zoek naar een leuke stage? Stageplek Online marketing Over Morpak: Morpak B.V. is sinds 1980 een familiebedrijf. Morpak B.V. heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige industriële verpakkingen....

Vacature productiemedewerker

Vacature productiemedewerker

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan in een leuk team? Lees dan verder... MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR COLLEGA’S productiemedewerkers! VACATURE-PRODUCTIEMEDEWERKER Op zoek...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right