Design Thinking, Cost optimizing, Engineering, Packaging Solutions, Service & logistics. Dit is de meerwaarde van Morpak!

Partnership: Desing Thinking, Cost optimizing, Engineering, Packaging Solutions, Service & logistics. Dit is de meerwaarde van Morpak!

Bij Morpak verpakken we een diversiteit aan uiteenlopende producten in en voor de Industrie.

Een goede voorbereiding samen met onze klant, gebaseerd op een gezamenlijke visie op de aanpak van het vraagstuk, zorgt ervoor dat we al vroeg waarde kunnen toevoegen in de keten. Hierbij is cost optimizing in de supply chain één van onze speerpunten.

Specifiek voor dit project hebben we het over breakbulk zendingen, oversized cargo en heavy lift projects.
In de ontwerpfase worden in afstemming met de producent, project logistics provider en ontvanger de scope bepaald voor het project en programma van eisen gemaakt. Deze input resulteert in een ontwerp en de specificaties voor de heavy lift construction en verpakkings requirement.

Hiermee zorg je voor een veilige en gedegen samenwerking tussen de partners om een product over de gehele wereld te verschepen. De timing, de coördinatie, traceability en de just on time delivery zijn essentieel in deze projectfase.

De bestemming, de transittijd en voorwaarde die in het project (PvE) zijn opgesteld over de storage periode zijn essentiële voorwaarde voor de verpakkingsmethode. De colli’s dienen beschermd te worden tegen schokken, trillingen, verschillende weersinvloeden en corrosie protection. De combinatie van diverse factoren bepalen de methode en uitvoering.

Als het product of project klaar staat voor vertrek hebben we diverse mogelijkheden om ook logistiek alles te begeleiden. Vaak bestaande uit transport over de weg of per binnenvaartschip naar de haven van vertrek en vervolgens naar het land van bestemming inclusief alle douane formaliteiten. Vanwege strenge internationale eisen, bijvoorbeeld vermeld in de ISPM 15 richtlijnen, is het noodzakelijk dat houten verpakkingsmaterialen behandeld zijn. Het houdt in dat deze behandeld moeten zijn tegen de aanwezigheid van insecten. 
Dit alles conform de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zeker voor dit project naar Australië waar de eisen die gesteld worden aan de verpakkingen een hogere standaard hebben en in vaste periodes per jaar het fumigeren noodzakelijk is.

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right