facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Duurzame Inzetbaarheid

Wij zijn met ingang van 1 maart 2016 gestart met het project Europees Sociaal Fonds, het ESF. Dit betreft duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie.

Wat houdt dit in bij Morpak?

Een gezond bedrijf begint van binnenuit. Morpak is dan ook per 1 maart 2018 gestart met het Europees project “ESF – Bevordering Duurzame Inzetbaarheid Medewerkers”. Met dit project willen we ervoor zorgen dat mensen nu en in de toekomst, gemotiveerd en productief bij Morpak blijven werken. Samen met onze partner ‘Drive – The Care Company’ brengen we in beeld hoe we de betrokkenheid van onze mensen kunnen vergroten en wat wij eraan kunnen doen om het gezond, gemotiveerd en productief werken bij Morpak te bevorderen.

Niet alleen het gebruik van duurzame producten maar ook duurzaam omgaan met elkaar binnen onze eigen organisatie. Investeren in onze eigen medewerkers vindt Morpak erg belangrijk. Onze medewerkers zijn onze drijvende kracht en maken het voor u als klant mogelijk het hoogst haalbare niveau van service en eindproducten te leveren, tegen scherpe tarieven. Wij geloven in de kracht van binnenuit en doen er dan ook alles aan onze medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en motiveren.

Over Duurzame Inzetbaarheid

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.

Lees alles over het beleid Duurzame Inzetbaarheid.