LUCHTVAART INDUSTRIE

De luchtvaartindustrie staat voor complexe uitdagingen op het gebied van verpakkingen en transport. Vliegtuigonderdelen zijn niet alleen groot en kostbaar, maar vaak ook kwetsbaar. Beschadigingen brengen extra kosten en zelfs veiligheidsrisico’s met zich mee. Morpak helpt de luchtvaartindustrie bij het reduceren van deze risico’s.

Verpakkingsoplossingen in de luchtvaartindustrie

Morpak begrijpt dat efficiency in de supply chain van cruciaal belang is voor de luchtvaartindustrie. Vliegtuigonderdelen als landingsgestellen, motoren, vleugels en andere componenten dienen op tijd en in onberispelijke staat op de plaats van bestemming aan te komen. Zo niet, dan gaat dit al snel gepaard met aanzienlijke kosten en mogelijk zelfs veiligheidsrisico’s. Door onze certificeringen en ons uitgebreide partnernetwerk kan Morpak met zijn verpakkingsoplossingen aan de zeer specifieke eisen van de luchtvaartindustrie voldoen.

JUST IN TIME

De luchtvaartindustrie is volop in beweging. Flexibiliteit en snelheid zijn daarom essentieel in uw organisatie. Morpak kan door haar ervaring met zowel commerciële inzet, vracht en defensie samen met u het logistieke proces waar stellen vliegtuigonderdelen hoge eisen aan de verpakking voor wat betreft betrouwbaarheid en veiligheid. Bovendien stellen de grootte en afmetingen van de onderdelen de luchtvaartindustrie voor behoorlijke uitdagingen op het gebied van verpakkingen en transport., waarbij we in ons streven naar kwaliteit de kosten niet uit het oog verliezen.

ONBERISPELIJK MAATWERK

We ontwerpen en fabriceren de verpakking die uw waardevolle vracht de gewenste mate van bescherming biedt, vanzelfsprekend afgestemd op de gekozen opslag- en/of transportmethode, en rekening houdend met uw budget.

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

Recent Nieuws

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right