LOGISTIEKE SECTOR

Morpak heeft de kennis en ervaring in huis om logistieke trajecten van A tot Z in goede banen te leiden. Wat u ook verscheept en waar ter wereld uw lading ook naartoe moet: Morpak zorgt ervoor dat uw vracht op tijd en in uitstekende staat aankomt.

Verpakkingsoplossingen in de logistieke sector

Samen met onze partners nemen wij u al uw logistieke zorgen uit handen. Wij verzorgen de verpakking, opslag, het transport én papierwerk van uw zending – groot of klein. Indien gewenst bezorgen wij van deur tot deur voor een complete ontzorging.

WEGTRANSPORT

U wilt uw goederen transporteren binnen Nederland? Onze vrachtauto’s rijden dagelijks door heel het land. Maar ook door Europa. Ook voor internationaal transport kunt u dus op Morpak bouwen. Hoe groot of klein uw zending ook is. Naast complete ladingen vervoeren we ook exceptioneel transport

ZEETRANSPORT

Heeft u een lading die geschikt is voor containertransport of een exceptioneel transport wat geladen dient te worden op een flatrack over een langere afstand? Zeetransport is uitermate geschikt daarvoor. Wij verzorgen deze zeevrachten wereldwijd tot in aankomst haven of huis geleverd conform de wens van de ontvanger. Zijn de grootte en het gewicht van de vracht beperkt of is transittijd een belangrijke factor? Dan biedt luchttransport mogelijk voordelen.

LUCHTTRANSPORT

Een snelle transittijd is hét voordeel van transport door de lucht. Bovendien heeft Morpak zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verpakkingen voor luchttransport, waardoor uw vracht optimaal beschermd is voor deze logisitieke handling.

PRODUCTOPLOSSINGEN

  • Wegtransport Europa
  • Exceptioneel transport
  • Zeevracht (Containervervoer / flatrack)
  • Breakbulk
  • Luchtvracht
  • Warehousing / Opslag

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right