ENERGIE INDUSTRIE

Elk verpakkingsvraagstuk in de energiesector is uniek. De diversiteit van de technisch geavanceerde en kostbare kapitaalgoederen gecombineerd met de directe beschikbaarheid van onderdelen vereist altijd specialistische kennis.

Verpakkingsoplossingen voor de energiesector

De energiesector staat non-stop in bedrijf om aan onze dagelijkse energievraag te voldoen. Mede door het innovatieve karakter van nieuwe energie, vind er ook een transformatie in de markt plaatsen. Het internationale karakter inclusief regelgeving en aan uw logistieke processen zijn twee uitdagingen waar u in de energiesector mee te maken heeft. Daarbij is het zaak om zowel bij revisies, onderhoudsstops of eventuele defecten direct te kunnen beschikken over de juiste onderdelen. Morpak ontwikkelt verpakkingen waarmee de kwalitatieve conditie gedurende langdurige opslag kan worden behouden. Naast verpakkingsoplossingen voorzien wij de sector van logistieke dienstverlening, met onder andere exceptioneel voortransport met daarbij de juiste transportmodaliteit om uw goederen wereldwijd op de juiste plek te krijgen.

ENERGIE INDUSTRIE

Morpak voorziet al bijna 40 jaar in hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor de energiesector. Een staat van dienst die je alleen maar kunt bereiken door continu mee te bewegen met de veranderingen en ontwikkelingen om ons heen. Wij volgen de technologie nauwgezet om u continu van de beste verpakkingsoplossingen te kunnen voorzien.

Eén van onze oplossingen zijn duurzame verpakkingen die het mogelijk maken om kwetsbare reserve-onderdelen langdurig op te slaan. Deze technisch geavanceerde en kostbare onderdelen moeten optimaal beschermd worden tegen invloeden uit de externe omgeving en moeten bij transport vaak over grote afstanden worden getransporteerd. Daarom ontwikkelen wij onze verpakkingen voor u op maat en kijken wij samen naar het gehele proces en de bijbehorende requirements die daar voor de verpakking uit voortvloeien.

Daarnaast kunnen wij u gedurende onze samenwerking ondersteunen met onze specialistische kennis over verpakken en logistiek. Supply Chains zijn met het oog op de kosten tegenwoordig zo lean mogelijk ingericht. Daarom hebben onze dienstverlening specifiek afgestemd op deze werkprocessen. Just in time leveringen voorkomen kosten veroorzaakt door vertraging en opslag en daarnaast is het mogelijk om onze verpakkingsservices zowel bij u op locatie uit te voeren, of op onze locatie waar wij mede door onze kraancapaciteit volledig zijn uitgerust om grote volumes te kunnen verwerken.

OPLOSSINGEN VOOR UW SECTOR

  • Inmeten op locatie met bijhorend advies op maat
  • Aanvullend specialistisch projectmanagement
  • Modaliteitsspecifieke exportverpakkingen
  • Verpakkingsservices op locatie
  • Opslag met zware kraancapaciteit

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

Recent Nieuws

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right