AUTOMOTIVE BRANCHE

Bij de assemblage van auto’s en vrachtwagens, worden onderdelen vaak over lange afstanden vervoerd. De afstand en andere factoren zoals het type product, materiaalsoorten en de gevoeligheid bepalen samen de keuze voor de juiste verpakking. Morpak zorgt ervoor dat dit op een kostenefficiënte manier gebeurt en ondersteunt uw strakke productieschema’s. Zo vormen wij een waardevolle schakel in uw supply chain.

Verpakkingsoplossingen voor automotive

De wereldwijde automobielindustrie vraagt om specifieke verpakkings-oplossingen. Een auto bestaat uit duizenden, soms kwetsbare onderdelen. Van de motor en andere mechanische onderdelen tot elektronische componenten en onderdelen van het interieur en exterieur. Al deze verschillende onderdelen vragen om verschillende soorten verpakkingsmaterialen, die onderdelen beschermen tegen onder andere corrosie, schommelingen in de temperatuur, schokken en trillingen. Zonder de juiste verpakkingsoplossing, bestaat het risico op beschadiging en onnodig hoge transportkosten.

VEILIGHEID EN TECHNOLOGISCH VOORUITSTREVEND

Bij Morpak is uw unieke verpakkingsvraagstuk onze uitdaging. Veelzijdig en flexibel, bieden we maatwerkoplossingen voor de automobielindustrie, in welke fase van het fabricageproces u ook betrokken bent. Ongeacht welke componenten u produceert: het is onze missie om uw goederen zo veilig veilig te verpakken en de balans met de kosten te bewaken. En gezien de ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen, is specialisme en vooruitstrevendheid meer nodig dan ooit tevoren. Laat daarom onze verpakkingsspecialisten de meest optimale oplossing voor zowel het exterieur als interieur van uw verpakking bedenken.

OOG VOOR HET TOTALE KOSTENPLAATJE

Verpakkingskosten vormen een relatief klein deel van de totale kosten. Maar de gekozen verpakkingsmethode en de grootte en het gewicht van de verpakking zijn wel van grote invloed op de totale kosten voor transport en opslag. Daarom kijken we niet alleen naar de verpakkingskosten, maar naar het totale kostenplaatje. Zo helpen we u de totale kosten van uw supply chain te reduceren.

VEEL GEBRUIKTE OPLOSSINGEN

  • Retour- en roulatieverpakkingen
  • Spare parts verpakkingen
  • Kartonnen magazijn boxen
  • Heavy duty palletdozen
  • Schuimmaterialen / folies

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

Recent Nieuws

Vacature: Senior HR Medewerker

Vacature: Senior HR Medewerker

Help jij ons verder bij onze ambitieuze HR professionalisering ? LEES DAN VERDER… MORPAK GROEIT! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR een sterke operationeel administratieve HR expert! Als Senior HR Medewerker...

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right

AL ONZE OPLOSSINGENkeyboard_arrow_right