facebook Deel
twitter Tweet
envelope E-mail

Verpakken is vertrouwen

U als klant kunt erop rekenen dat wij uw vraagstuk altijd als uniek beschouwen. Elk detail wordt onderzocht en pas dan bieden wij u een weloverwogen oplossing voor uw producten of kapitaalgoederen. Wereldwijd bieden wij oplossingen voor industriële exportverpakkingen en het complete logistieke traject. Maak kennis met Morpak, onze producten en diensten.

Icon/Energy Created with Sketch.

Energie Industrie

Elk verpakkingsvraagstuk in de energiesector is uniek. De diversiteit van de technisch geavanceerde en kostbare kapitaalgoederen gecombineerd met de directe beschikbaarheid van onderdelen vereist altijd specialistische kennis.

Icon/Plane Created with Sketch.

Luchtvaart Industrie

De luchtvaartindustrie staat voor complexe uitdagingen op het gebied van verpakkingen en transport. Vliegtuigonderdelen zijn niet alleen groot en kostbaar, maar vaak ook kwetsbaar. Beschadigingen brengen extra kosten en zelfs veiligheidsrisico’s met zich mee. Morpak helpt de luchtvaartindustrie bij het reduceren van deze risico’s.

Icon/Factory Created with Sketch.

Fabricage Industrie

Industriële productie is een breed begrip. Verschillende producten stellen verschillende eisen aan verpakking en transport. Wat u ook produceert: Morpak is in staat u van de best mogelijke verpakkingsoplossing te voorzien voor uw specifieke product. Tegen een scherpe prijs en een geoptimaliseerde prijs/kwaliteitverhouding

Icon/Car Created with Sketch.

Automotive Branche

Bij de assemblage van auto’s en vrachtwagens, worden onderdelen vaak over lange afstanden vervoerd. De afstand en andere factoren zoals het type product, materiaalsoorten en de gevoeligheid bepalen samen de keuze voor de juiste verpakking. Morpak zorgt ervoor dat dit op een kostenefficiënte manier gebeurt en ondersteunt uw strakke productieschema’s. Zo vormen wij een waardevolle schakel in uw supply chain.

Icon/Ship Created with Sketch.

Logistieke Sector

Morpak heeft de kennis en ervaring in huis om logistieke trajecten van A tot Z in goede banen te leiden. Wat u ook verscheept en waar ter wereld uw lading ook naartoe moet: Morpak zorgt ervoor dat uw vracht op tijd en in uitstekende staat aankomt.

Icon/Metal Created with Sketch.

Metaal Industrie

Ladingen in de metaalindustrie zijn meestal groot en zwaar. Het vinden van de juiste verpakkingsoplossing is dan ook een opgave van formaat. Temeer omdat de verpakking bestand moet zijn tegen de zware omstandigheden in een industriële omgeving. Ook hanteerbaarheid, handling en opslag is een belangrijk issue.