Certificering

Als specialist van verpakkingsvraagstukken, verstaan wij ons vak en zijn we op verschillende gebieden gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een gestructureerde en gecontroleerde werkwijze. Bovendien helpt het ons te blijven ontwikkelen en professionaliseren.

ISPM 15
Morpak voldoet aan alle eisen die voortvloeien uit de nationale en internationale regelgeving en produceert volgens de ISPM nummer 15 normering. Zo is ons hout behandeld volgens de gestelde normen en verzorgen wij tegelijkertijd de markering van de verpakkingen. En u?

Bekijk de lijst met 15 landen

U bent ervan verzekerd dat uw goederen optimaal beschermd zijn en probleemloos (wereldwijd) getransporteerd worden. www.smhv.nl
                                                                                Klik hier! 

PEFC                                                                                                                        
PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, is een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Door de PEFC certificering, produceert Morpak kisten, pallets en andere verpakkingen zoals karton van duurzame herkomst. De facturen en pakbonnen zijn voorzien van het PEFC certificatienummer.  De PEFC certificering is niet enkel als reactie op de toenemende vraag vanuit de markt naar producten met een keurmerk. Morpak draagt bewust bij aan de verbetering van bosbeheer.

VCA
Niets geeft ons een beter gevoel dan te weten dat we ons vak goed en veilig uitvoeren. De medewerkers van Morpak zijn dan VCA gecertificeerd en werken volgens de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Al onze productiemedewerkers en verpakkers beschikken over de vereiste certificaten zoals VCA, maar ook over een heftruckcertificaat en een certificaat voor veilig hijsen.

Heeft u vragen? Aarzel niet, maar neem contact met ons op.