Over ons

Het liefst nodigen wij u uit om eens langs te komen. Dan ziet u zelf hoe zorgvuldig wij met uw goederen omgaan. Want verpakken is een serieuze zaak. Dat vonden we al in 1980 en dat vinden we nog steeds. Geen standaard oplossingen, maar optimale bescherming van uw producten of goederen.

In onze eigen timmerfabriek in Ospel maken we kisten, kratten en speciale pallets voor machines en industriële producten. Afhankelijk van het transport en uw wensen, ontwerpt, produceert en levert Morpak hoogwaardige (industriële) verpakkingen en desgewenst verpakken wij de goederen bij u op locatie.

Morpak staat garant voor professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid, persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat vindt u terug in onze producten, maar ook in onze manier van werken. Wij denken mee over besparingen, beschikken over vakkundige en gemotiveerde medewerkers en zijn snel en flexibel –een instelling die in de verpakkings- en transportwereld zo noodzakelijk is.

Verpakken is ook vertrouwen. U als klant kunt erop rekenen dat wij uw vraagstuk altijd als uniek beschouwen. Elk detail wordt onderzocht en pas dan bieden wij u een weloverwogen oplossing voor uw producten of kapitaalgoederen. Wereldwijd bieden wij oplossingen voor industriële exportverpakkingen en het complete logistieke traject.

Maak kennis met Morpak, onze producten en diensten. Dat kan via deze website, door ons uw vraagstuk voor te leggen of door een afspraak te maken.