Vacature - Productie medewerker buitendienst - Verpakker

Vacature             VERPAKKER / TIMMERMAN                      Morpak BV, Ospel

Op zoek naar een interessante en verantwoordelijke baan als verpakker/timmerman bij een Packaging Specialist?

Kerntaken:

Samen met een leuke groep collega’s maak je houten verpakkingen voor het vervoer en de bescherming van producten en kapitaalgoederen (o.a. machines). Dit is altijd maatwerk en daarom zeer afwisselend.  Je maakt kisten, kratten en speciale pallets in onze eigen timmerfabriek. Na de inwerkperiode kun je ook worden ingezet bij klanten op locatie. Je werkt zelfstandig en in teamverband met diverse materialen en machines.  

Profiel:

Je bent een enthousiaste verpakker met een goed ontwikkeld ruimtelijk en technisch inzicht. Je hebt oog voor kwaliteit, weet van aanpakken en je kunt goed overweg met verschillende gereedschappen. Je bent collegiaal, flexibel en bereid tot overwerken als dat nodig is. Wanneer je in het bezit bent van een heftruckcertificaat en/of certificaat VCA is dat een belangrijk pre.

Wij bieden:

·         Een afwisselende en zelfstandige baan bij een dynamisch en groeiend bedrijf

·         Een boeiende werkomgeving met een collegiale en informele werksfeer

·         Een aantrekkelijk salarispakket

·         Goede secundaire arbeidsomstandigheden

De organisatie

Morpak BV is een familiebedrijf in Ospel, gespecialiseerd in het maken van houten kisten, kratten en speciale pallets voor machines en industriële producten. In onze eigen timmerfabriek en op locatie verzorgen onze ca. 20 professionele medewerkers, snelle en flexibele oplossingen voor industriële exportverpakkingen en het complete logistieke traject.

Als Packaging Specialist staat Morpak garant voor vakmanschap, betrokkenheid, persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat vinden klanten terug in onze productie, maar ook in onze manier van werken. Verpakken is ook vertrouwen. Elke detail wordt onderzocht en dan pas bieden wij een weloverwogen oplossing voor het verpakken en transporteren van producten of kapitaalgoederen.

Herken jij je in dit profiel en ons bedrijf? Solliciteer dan op werken@morpak.nl en geef aan waarom jij de ideale kandidaat bent.